TV: Barcelona vann lilla "El Clásico” inför 16 000

Spanien

På onsdag är det dags för riktiga El Clásico i spanska cupen. Idag vann Barcelonas reservlag mot Real Madrids motsvarighet med 3-1. Inför 16 000 åskådare.

Liga Adelante - Barcelona 3 Real Madrid B 1 by acosart

Det är bäddat för ett underbart möte på onsdag när Real Madrid tar emot Barcelona i det första av två semifinalmöten mellan lagen i spanska cupen. Idag smällde Cristiano Ronaldo in tre mål inom loppet av tio minuter när Real mosade Getafe och Lionel Messi var som vanligt än värre och trumfade med fyra mål mot Osasuna.

På söndagen möttes även de båda superklubbarnas reservlag i andradivisionen. En match som drog 16 000 åskådare. Barcelona vann till sist med 3-1 trots att Real tog ledningen genom Alvaro Morata. I andra halvlek fick nämligen Reals mittfältare Alex Fernandez ett rött kort varvid katalanerna vände matchen inom loppet av 13 minuter blev 0-1 till 3-1. Argentinaren Sergio Araujo gjorde två mål innan 18-årige Gerard Deulofeu satte 3-1 på straff.

Barcelona B är femma medan Real Madrid Castilla återfinns på 16:e plats i Segunda Division.

Cupmötet på onsdag visas direkt på TV4 Sport Xtra och på fotbollskanalen.se.

Publicerad 2013-01-27 kl 22:52