Benzema ger Real ledningen från elva meter
Höjdpunkter: Alavés skrällde och besegrade Villarreal
4:47
Höjdpunkter: Straffkaos när Osasuna besegrade Valencia
2:00
Höjdpunkter: Sevilla besegrade Levante efter solomål

Real Madrid tappade viktiga poäng i titelstriden när de fick nöja sig med 0-0 i derbyt mot Getafe i helgen. Det var därmed ett pressat Los Blancos som gick in till bortamatchen mot Cadiz på onsdagskvällen - men det hann aldrig bli riktigt spännande.

Karim Benzema gav gästerna ledningen från straffpunkten med sitt 20:e ligamål för säsongen efter en halvtimme. Fransmannen serverade sedan ytterbacken Alvaro Odriozola med ett inlägg som ledde till 0-2.

Innan första halvlek var slut hann Benzema bli tvåmålsskytt när han höll sig framme och nickade in 0-3 på Casemiros passning. Hans 21:a ligamål i år - bara två färre än Lionel Messi.

Zinedine Zidane passade därefter på att byta ut några av sina startspelare i andra halvlek för att ge dem lite vila. Real bevakade sin ledning och 0-3 stod sig matchen ut.

Real Madrid går därmed upp i tillfällig serieledning på samma poäng som Atlético Madrid. Stadsrivalen har dock en match färre spelad.

CadizLedesma - Carcelén, Fali, Mauro, Espino - Salvi Sánchez, Jønsson, José Mari, Jairo - Negredo, Sobrino.

Real Madrid: Courtois - Militao, Varane, Nacho - Odriozola, Casemiro, Blanco, Marcelo - Rodrygo, Benzema, Vinicius.