TV: Benzema stor matchhjälte för Real - tvåmålsskytt och framspelare

Real Madrid tog tre viktiga poäng i La Liga.
Vem som låg bakom segern?
Karim Benzema, som agerade tvåmålsskytt och framspelare.

Real Madrid låg inför lördagens match sex poäng bakom Atlético Madrid i toppen, och två bakom Barcelona. För motståndet stod Celta Vigo.

I den 20:e minuten var det just topplaget Real som tog ledningen. Den som gjorde matchens första mål var fransosen Karim Benzema, som säkert placerade in 1-0.

Kort därefter skickade samme Benzema in 2-0, men i den 40:e matchminuten reducerade Celta Vigo genom Santi Mina.

Efter Celtas fullträff i slutet på den första akten stod det 2-1 på resultattavlan när 45 minuter var spelade.

Celta Vigo försökte få in en kvittering i den andra halvleken, men lyckades inte. I stället skickade Marco Asensio in 3-1. Den som spelade fram till Asensios fullträff, som blev matchens sista, var ingen mindre än Karim Benzema.

Efter segern knappar Real in på Atlético i topp. Det vitklädda Madrid-laget har för närvarande tre poäng upp till serieledaren.

Startelvor

Celta Vigo: Villar - Mallo, Araujo, Murillo, Caricol - Mendez, Tapia, Suarez, Nolito - Mina, Aspas

Real Madrid: Courtois - Vazquez, Varane, Fernandez, Medny - Modric, Casemiro, Kroos - Valverde, Benzema, Vinicius