TV: Billig straff räddade Real

Spanien

Elche kvitterade på tilläggstid och hade räddat en poäng - men en billig straff långt in på tilläggstid förvaltades av Ronaldo och Real fick med sig alla tre poängen.

Barcelona och Atletico Madrid leder ligan på maximala 18 poäng var. Real Madrid hade chansen att haka på i toppstriden borta mot Elche. Gareth Bale varfortfarande skadad - men Isco och Cristiano Ronaldo spelade från start i Real Madrid mot nykomlingen Elche som jagade sin första vinst för säsongen.

Tio minuter in i andra halvlek gjorde Cristiano Ronaldo 1-0 på frispark - ett resultat som stod sig ända in på tilläggstid dåBoakye chockade Real med sin kvittering.

Spelet fortsatte sedan på tilläggstid och efter den aviserade tilläggstiden runnit ut fick Real Madrid en straff när Pepe gick omkull i straffområdet - och på reprisbilderna kunde man se att Real-försvararen drog lika mycket, om inte mer, i sin motståndare.

Elchespelarnas protester hjälpte föga och när lugnet lagt sig var Ronaldo iskall och satte 2-1 bakom Herrera i Elchemålet.

Publicerad 2013-09-26 kl 00:08