TV: Bisarra scener - domaren blåste av för tidigt

Märkliga scener uppstod mellan Sevilla och Granada.
Matchen blåstes av för tidigt, och spelare klädde av sig.
Sedan kom ett nytt besked, den sista minuten skulle spelas klart.

Se de märkliga scenerna i spelaren ovan.

Sevilla hemmaslog under söndagen Granada med 2-1 i La Liga, men efter många om och men. På övertid uppstod nämligen bisarra scener på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Anledningen? Huvuddomaren Ricardo de Burgos Bengoetxea blåste av matchen en minut för tidigt. Domarteamet hade först signalerat för fyra minuters övertid, men trots det blåste de Burgos Bengoetxea av efter 93 minuters spel.

Flera Granada-spelare sprang då fram till huvuddomaren för att protestera mot beslutet, medan flera Sevilla-spelare klev av planen och tog av sig sina matchkläder och skor. En del spelare gick också ner till omklädningsrummet. Sevilla-spelarna trodde att matchen var över och segern i hamn.

Men sedan ändrade sig de Burgos Bengoetxea.

Huvuddomaren tog beslut om att den sista minuten av övertiden skulle spelas klart, och därmed fick till synes förvånade Sevilla-spelare ta på sig kläder och skor igen. Under den sista minuten av matchen bevakade sedan Sevilla ledningen och vann med 2-1.

- Linjemännen sa till oss att det var en minut kvar. Domaren sa därmed att han stoppade sin klocka, säger Granada-spelaren Victor Diaz enligt spanska tidningen AS.

Sevilla är placerat på fjärde plats i ligan, medan Granada är på åttonde plats i La Liga. I och med segern säkrade Sevilla spel i Champions League nästa säsong.