TV: Blytung seger för Leganés – Óscar med makalös träff: "Mamma Mia!"

La Liga

Underläge med 1-0 i paus.
Då såg Óscar Rodríguez på egen hand till att Leganés vände och vann – där det första målet var en riktig smällkaramell.
- Mamma Mia! En makalös träff, säger C Mores kommentator.

Se målet i spelaren ovan.

Nästjumbon Leganés tog under söndagen emot Villarreal i La Liga. Hemmalaget hade inför matchen sex poäng upp till säker mark – medan de gulklädda gästerna befann sig på åttondeplats i tabellen.

Och det var Villarreal som tog ledningen i matchen. Santi Cazorla spelade fram Gerard Moreno som nådde högst på bollen och kunde göra 1-0 med pannan, ett mål som stod sig halvleken ut.

I andra halvlek svarade hemmalaget – och det efter bara två minuter.

Från ingenstans, strax utanför straffområdet, avlossade Óscar Rodríguez ett skott med högerfoten. Och han fick på en hyfsad träff, kan man säga. Avslutet, på halvvolley, var hårt, tog i ribbkrysset för att sedan studsa in i mål.

- Vilket mål, från ingenting. Det är en makalös träff. Mamma mia!, säger C Mores kommentator.

20 minuter kvar från slutet gjorde sedan Óscar sitt andra mål för matchen – och såg därmed till att Leganés tog tre blytunga poäng i bottenstriden.

Se fullträffen i spelaren högst upp i artikeln.