Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN
40v

TV: Coutinho återförenas med Suarez: "Han har hjälpt mig mycket"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se ett utdrag från Coutinhos presskonferens i spelaren ovan.

Philippe Coutinho återförenas med den tidigare Liverpool-lagkamraten Luis Suarez i Barcelona. Suarez har hjälpt till och underlättat för nyförvärvet.
- Han har till och med besökt flera hus för min skull, säger Coutinho.

I helgen blev Philippe Coutinho till sist klar för Barcelona. Brassen uppges ha kostat Barça 160 miljoner euro, knappt 1,6 miljarder svenska kronor, att köpa loss från Liverpool. Under måndagen skrevs kontraktet på och Coutinho presenterades på Camp Nou.

På en presskonferens berättade 25-åringen att han bland annat pratat med barndomsvännen Neymar, som lämnade Barcelona i somras, inför flytten.

- Jag har pratat med honom. Han gratulerade mig i går, när han fick höra det. Han berättade om staden, lagkamraterna och det otroliga omklädningsrummet. Jag har hört det från Paulinho och Luis (Suarez) också. Så jag är så glad över att vara här, säger Coutinho.

Coutinho återförenas nu med Luis Suarez i Barcelona. Duon hade ett framgångsrikt samarbete när Liverpool sånär vann ligan 2013/2014.

- Jag är så glad över att spela med Luis igen. Han är en fantastisk spelare. Vi spelade tillsammans i Liverpool och jag är väldigt glad över att göra det igen. Han har hjälpt mig mycket och skrivit till mig. Han har till och med besökt flera hus för min skull. Han är en nära vän och jag är väldigt glad.

Suarez fixade ett hus till Coutinho på samma gata som honom och Leo Messi, berättar Coutinho för Daily Mail.

Publicerad 2018-01-08 kl 22:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons