Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

TV: Daniel Larsson räddade Valladolid i ödesmatchen

Foto: CMore Fotboll

Nästa

Avbryt
Försök igen

Daniel Larsson satte sitt tredje mål för säsongen borta mot Malaga. Klart det viktigaste. Tack vare poängen slipper laget bli avhängt i nedflyttningsstriden.

Inför mötet med Malaga talade Daniel Larsson med fotbollskanalen.se om vikten av en seger och framför allt att inte förlora i och med risken att bli avhängd i ligan.
- Alla kikar så klart på vad som kommer i spelschemat och efter Malaga så har vi Barcelona och det är ju ingen match som vi räknar med att vinna. Därför blir det ju ännu viktigare att slå Malaga eftersom vi riskerar att vara avhängda om två omgångar annars, sa han då i en intervju med Daniel Larsson till fotbollskanalen.se där han också berättade att laget tvingats träna basket och hatta runt på usla träningsplaner för att den ordinarie regnat bort.

Men trots de dåliga förutsättningarna kunde Daniel Larsson rädda sitt Valladolid. Roque Santa Cruz hade gett Malaga ledningen och risken att hängas av i bottenstiden var stor. Då klippte Daniel Larsson till.
Han hade tagit sig in från sin position som högermittfältare och var på rätt ställe i straffområdet när han med ett distinkt avslut satte 1-1.

Larsson byttes ut i den 62:a minuten.

Publicerad 2014-03-01 kl 17:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons