TV: Drömvolley av Inzaghi - men Barcelona vann Trofeo gamper

Spanien

Barcelona besegrade Milan i träningsmatchen Trofeo Gamper

På onsdagskvällen spelade Barcelona traditionsenligt Trofeo Gamper, en vänskapsmatch på Camp Nou där Barcelona inför matchen presenterar sin spelartrupp. För motståndet stod Milan med förre barcelonahjälten Ronaldinho i laget.

Matchen kommer sannolikt inte att gå till historien men den bjöd ändå på en delikatess. Pippo Inzaghi kvitterade till 1-1 med en riktigt snygg volley efter att David Villa i början på andra halvlek petat in 1-0 för värdlaget.

Efter 90 minuter stod det ortfarande 1-1 och straffläggning avgjorde det hela. Där drog barcelona längsta strået efter ett par ganska usla straffar.

Zlatan Ibrahimovic som är i händelsernas centrum angående en eventuell flytt till just Milan spelade första halvlek och var nära att noteras för ett akrobatiskt mål, men assisterande domaren flaggade för offside.

Publicerad 2010-08-25 kl 22:09