TV: Dubbla smällar för Zidane - poängtapp och sänkt av tidigare Bajen-backen

La Liga

Real Madrid såg ut att ta tre poäng hemma mot Celta Vigo.
Då kvitterade bottenlaget strax innan slutvisslan och såg till att slutresultatet skrevs till 2-2.

Se Aidoos kapning av Zidane i spelaren ovan.

Real Madrid fick en mardrömsstart på matchen. Redan efter sju minuters spel tog Celta Vigo ledningen genom Fjodor Smolov - efter att Real-försvaret helt missat markeringen på ryssen.

Hemmalaget var oerhört bleka i den första halvleken och hade inte ett enda skott på mål. Närmast att göra kvällens andra mål var gästerna, genom Joseph Aidoo. Den tidigare Hammarby-spelaren nådde högst på en hörna och Thibaut Courtois fick sträcka ut ordentligt för att rädda nicken.

"Los Blancos" höjde sig i den andra halvleken och kvitterade tidigt genom Toni Kroos. Kort därpå lyckades den förre Bajen-backen, Joseph Aidoo, att kapa Real Madrids tränare Zinedine Zidane längs sidlinjen.

- Aidoo tacklar Zidane, det gäller att vara med där på tränarbänken. Det är en bra tackling av Aidoo, säger C Mores kommentator.

Bara några minuter efter att Zidane föll i backen kunde hemmalaget ta ledningen när Serigo Ramos skickade in 2-1 från straffpunkten. Real såg ut att knipa segern men strax innan full tid kvitterade gästerna genom Santi Mina, ett mål som skrev slutresultatet till 2-2.

Real Madrid toppar fortfarande La Liga, en poäng före Barcelona. För Celta Vigo var poängen oerhört viktig, då de lämnade den sista nedflyttningsplatsen.

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Marcelo - Kroos, Valverde, Casemiro - Bale, Benzema, Hazard

Celta Vigo: Rubén - Kevin V, Aidoo, Araujo, Murillo, Olaza, Bradaric, Okay, Rafinha, Iago Aspas, Smolov