TV: Dubbla straffar och sex mål när Mallorca och Betis kryssade

Tillställningen bjöd på inte mindre än sex mål, varav två från straffpunkten.
La Liga-mötet slutade till sist 3-3.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Publiken på Benito Villamarín i Sevilla fick se en sprudlande match när Real Betis tog emot Mallorca under fredagskvällen.

Efter 16 minuter gjorde Cucho Hernandez 1-0 för Mallorca. Tre minuter senare fick Betis straff och den gjorde Sergio Canales mål på.

Mallorca återtog dock ledningen i den 27:e minuten genom Ante Budimir. Åtta minuter senare fick Betis straff igen och den satte Nabil Fekir.

Därefter lugnande det ned sig lite och 2-2 var ställningen i paus.

Kort efter halvtid tog Real Betis ledningen för första gången i matchen. Veteranen Joaquin, 38, kunde med ett välplacerat avslut borra in 3-2.

Det blev dock inte matchens sista mål. Med 20 minuter kvar av ordinarie tid hittade japanen Takefusa Kubo nätet och satte dit 3-3 och det blev slutresultatet.

Real Betis är tolfteplacerat i La Liga medan Mallorca ligger på 17:e plats.