Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

TV: Efter otäcka skadan - måste ha munnen stängd i 50 dagar

Nästa

Avbryt
Försök igen

BARCELONA. Real Betis Damien Perquis fick en hjärnskakning och två frakturer i söndagens match mot Malaga. Nu tvingas han ha munnen stängd i 50 dagar.

I söndags var det otäcka bilder när Real Betis Damien Perquis skallade ihop med Málagas anfallare Fabrice Olinga. Perquis fördes medvetslös till sjukhuset i Málaga. Efter att ha återfått medvedandet opererades under måndagen. Enligt läkaren Fernando Manso ska operationen ha gått bra trots svårighetsgraden av ingripandet.

-  Det var en större skada, en dubbel fraktur, något som är väldigt ovanligt. Men vi är nöjda med operationen och räknar med att det tar en och en halv månad för käkbenet att läka, men han kan nog börja träna redan efter en månad, säger Fernando Manso till spanska as.

Perquis förväntas nu att tappa nära fyra kilo eftersom han tvingas ha munnen stängd i 50 dagar och endast kan äta mosad mat, skriver AS.

Fabrice Olinga åkte direkt efter matchen till sjukhuset för att hälsa på sin motståndare. Den 17-årige anfallaren lämnade sjuhuset gråtandes efter att ha sett Perquis och kunde endast få ut orden “Väldigt illa, jag är rörd, mycket rörd” när media försökte prata med honom efteråt.

Alexandra Jonson

Publicerad 2013-11-05 kl 18:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons