TV: Espanyol vann kaosderbyt mot Barca

Spanien

37 minuter in i derbyt mellan Barca och Espanyol hettade det till ordentligt då Seydou Keita fick rött kort efter en tackling som såg ut att vara värt ett gult. Kalabalik utbröt på plan och Samuel Eto'o fick gult kort för sin livliga protest mot domarens beslut.

I början på andra halvlek fortsatte Barcas mardröm. Fem minuter in på halvleken satte Iván De la Pena 1-0 till Espanyol. Sedan satte De la Pena 2-0 efter en dundertabbe av Valdés i Barcas mål. Målvakten passade bollen rakt till De la Pena som kyligt chippade bollen i öppet mål.

I 62 minuten tände Touré Barcas hopp då han stänkte in reduceringen. Men Barca kom inte längre än så och säsongens första förlust sedan premiären var ett faktum.

Publicerad 2009-02-21 kl 22:02