TV: Fabregas nedsparkad - då börjar Barca och Real slåss

Spanien

Här spårar supercupfinalen ut mellan Real Madrid och Barcelona.
Röda kort och kaos – när Cesc Fabregas blir nedsparkad i sin debut.

Publiken bjöds på en episk final på Camp Nou. Efter oavgjort i det första mötet, 2-2, var dödläget totalt inför avspark. Och även den här gången följdes ärkerivalerna åt målmässigt. Först serverade Messi Andrés Iniesta perfekt till 1-0 innan Ronaldo skarvade in kvitteringen i mitten av första halvlek.

Precis före paus gjorde Messi så själv tvåan – men Benzema lyckades peta in utjämningen från nära håll efter 80 minuter. Då trodde nog alla att resultatet skulle stå sig. Men Messi – vem annars – hade fler trick att bjuda på. Efter 87 minuter slog han till igen – 3-2 och titeln var bärgad.

Men dramatiken fortsatte in i det sista. I klippet här ovanför ser du hur Cesc Fabregas, supervärvningen från Arsenal, blir bryskt omkulltacklad vid mittlinjen. Marcelo åker ut direkt – och sedan utbryter fullt slagsmål mellan Real och Barca. I flera minuter pågår bråket, innan domaren äntligen lyckas stävja känslorna och fullfölja matchen.

Publicerad 2011-08-18 kl 01:12