TV: Fiasko för Real Madrid - förlorade mot bottenlag på hemmaplan

La Liga

Real Madrid har visat fin form den senaste tiden.
Men mot Girona stod man för ett fiasko.
- Vi stängde inte matchen, säger tränaren Santiago Solari enligt Football-Espana.

Se Gironas 2-1-mål i tweeten längre ner i artikeln.

Real Madrid har gått som tåget den senaste tiden och hade inför mötet med bottenlaget Girona gått obesegrat i åtta raka matcher. Då stod huvudstadsklubben för ett fiasko.

Hemmalaget på Santiago Bernabeu fick dock en smakstart då Casemiro satte dit 1-0 efter druga 25 minuters spel. Brassen knoppade in bollen från nära håll. Därefter hade laget lägen att utöka, men man lyckades inte förvalta de lägena.

Girona var långtifrån ofarliga och skapade flera lägen. I den andra halvleken fick man också utdelning. Efter 65 minuter satte Christhian Stuani dit 1-1 från elva meter efter att Sergio Ramos tagit med handen i straffområdet, men mardrömmen slutade inte där för hemmalaget.

Med dryga tio minuter kvar slarvade hemmmalaget på mittplan och Girona ställde om. Bortalaget kom till ett avslutsläge från straffområdeskanten, men Courtois parerade. På returen höll sig Portu påpassligt framme och gjorde 2-1.

Real Madrid inledde därefter en forcering, men laget lyckades inte få hål Gironamålvakten Bono i slutet och därmed förlorade man matchen med 2-1. I slutet fick dessutom Sergio Ramos rött kort.

- Vi stängde inte matchen när vi hade chasner till det, säger tränaren Santiago Solari enligt Football-Espana.

- Men Girona spelade väldigt bra i andra halvlek. Vi gjorde två misstag och de gjorde mål på dem.

Real Madrid ligger på tredjeplats i La Liga. Girona tog steget upp till 15:e-plats efter segern.

Real Madrid: Courtois - Odriozola, Varane, Ramos, Marcelo - Ceballos, Casemiro, Kroos - Vazquez, Benzema, Asensio.

Girona: Bounou - Juanpe, Alcala, Ramalho - Porro, Pons, Granell, Garcia Carnero - Portu, Stuani, Douglas Luiz.