TV: Första förlusten för Setién som Barca-tränare - föll borta mot Valencia

La Liga

Tabellettan Barcelona gästade Valencia under lördagen.
Resultatet? Hemmalaget visade upp ett fint spel och såg till att Barca fick åka hem till Katalonien med en förlust.

Valencia fick en gyllene läge att spräcka nollan tidigt i mötet med Barcelona hemma på Mestalla. Gerard Pique orsakade en straff efter tio minuters spel och fram klev Maxi Gomez för att skicka in 1-0. Men, Marc-Andre Ter Stegen var på tårna och räddade straffsparken.

Valencia var därefter en ribbträff från att ledningen, men 0-0 stod sig halvleken ut.

Tre minuter in på den andra halvleken kom till slut Valencias utdelning. Gomez avslut styrdes på Jordi Alba och ställde Ter Stegen i Barca-målet.

1-0-målet gav mersmak åt hemmalaget. Med 13 minuter kvar att spela kunde en av matchens bättre spelare, Maxi Gomez, behärskat placera in 2-0 intill stolproten efter framspelning från Ferran Torres.

Barcelona försökte äta sig tillbaka i matchen - men Valencia höll undan och vann med 2-0. Valencia går i och med segern upp på en femteplats i La Liga, medan Barca är kvar i topp på samma poäng som Real Madrid som däremot har en match mindre spelad.

Förlusten var Quique Setiéns första förlust sedan han tog över som tränare i Barcelona.

Valencia: Domenech - Wass, Paulista, Garay, Gaya - Soler, Coquelin, Kondogbia, Ferran - Gomez, Gameiro

Barcelona: Ter Stegen - Roberto, Pique, Umtiti, Alba - de Jong, Busquets, Arthur - Messi, Griezmann, Ansu Fati