POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LA LIGA

TV: Här lämnar Torres sjukhuset efter otäcka smällen

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Fernando Torres åkte på en riktigt läskig smäll mot huvudet i mötet med Deportivo La Coruna i torsdags.
Nu har anfallaren fått lämna sjukhuset.
- Jag tackar Gud för att det inte var så allvarligt, säger Torres.

Det var i slutskedet av torsdagens möte mellan Deportivo La Coruna och Atlético Madrid på Riazor som bortalagets Fernando Torres åkte på en hård smäll i huvudet och handlöst föll till marken.

Både med- och motspelare såg förfärade ut efter situationen, och par Atlético-spelare agerande snabbt och såg ut att dra ur tungan från svalget på Torres. Anfallaren fick snabbt vård på planen och kunde efter ett tag bäras ut på bår med en nackkrage. Torres fördes direkt till en ambulans vid sidan av planen.

I går lämnade anfallaren dock lugnande besked efter smällen, och nu har han fått lämna sjukhuset.

- Allt är bra. Jag vill tacka alla, Atlético- och Deportivo-spelarna för deras reaktion, fansen och fansen så klart för deras reaktion också, och alla för alla meddelanden och allt stöd på sociala medier. Sådana här saker händer i fotboll och kan hända alla. Som tur var så var det här mest något som såg läskigt ut och nu räknar jag dagarna och timmarna till dess att jag kan börja träna igen med mina lagkamrater, säger Torres när han lämnar sjukhuset.

- Jag såg bilderna på situationen i går och jag minns allt innan den situationen. Jag var med om en liknande händelse för några år sedan med landslaget. Då mindes jag ingenting timmarna före och efter smällen. Som tur var så var det inte lika allvarligt nu. Jag fick tillbaka medvetandet i ambulansen. Jag tackar Gud för att det inte var så allvarligt, säger Torres.

Se Torres berätta om smällen och lämna sjukhuset i spelaren ovan.

Publicerad 2017-03-04 kl 09:17
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå