TV: Här utbryter vild glädje - efter målvaktens kvittering i 94:e (!)

La Liga

Sevillas utespelare kunde inte göra mål mot Real Valladolid.
Då klev målvakten Yassine Bounou fram och ordnade kvitteringen i 94:e (!) minuten.

Se målet och det vilda firandet i spelaren ovan.

Sevilla slåss i toppskiktet av La Liga och under lördagen ställdes man borta mot Real Valladolid, som huserar på den nedre halvan av tabellen.

Hemmalaget skulle hur som helst ta ledningen då Fabian Orellana var kylig när han satte dit 1-0 från elva meter. Chilenarens mål såg också länge ut att bli matchens enda. Men i den 94:e (!) minuten skulle en oväntad poängräddare kliva fram.

Målvakten Yassine Bounou, med smeknamnet Bono, följde med upp på en hörna och efter flipperspel i straffområdet fick han till slut bollen framför sin vänsterfot - och klippte till. Bollen satt i nät bakom Roberto Jiménez i Valladolids mål.

Vilda glädjescener utbröt och Bounou slet av sig tröjan samtidigt som han kramades om av minst sagt glada lagkamrater.

Efter matchen var poängräddaren dock mer dämpad än vid firandet.

- Det var en svår match, det blåste en hel del. Valladolid är ett bra lag, de jobbar hårt. Straffen gjorde det svårt, men vi gjorde det bra i den andra halvleken. Vi skapade chanser och till slut fick vi in ett mål, säger han i C Mores sändning.