TV: Hattrick för Sanchez i Barca-kross

Spanien

Barcelona utan Messi och med en sent inbytt Neymar hade inte några problem hemma mot nykomlingen Elche. Det som stack ut mest i 4-0 segern var Alexis Sanchez hattrick.

Barcelona utan Messi tar emot Elche på Camp Nou. Trots att han finns tillgänglig igen återfinns inte heller Neymar i startelvan.

Nykomlingarna Elche hamnade i underläge redan i den åttonde minuten. Jordi Alba slog ett svepande inlägg som landade på fötterna på Alexis Sanchez. Chilenaren gjorde inte några misstag och lyfte upp bollen i nättaket.

I den här matchen såg Barcelona inte ut att sakna Messi eller Neymar nämnvärt. Efter en kvart slog Pedro, lagets målkung i höst, till och slog in 2-0 för laget.

Tjugo minuter in i den andra halvleken var det Sanchez tur igen, chilenaren förvaltade Iniestas passning på bästa sätt till 3-0. Tidigare hade Xavi möjligheten att sätta 3-0 på straff, men Xavis skott missade målet.

Sanchez fullbordade sitt hattrick bara några minuter efter 3-0 målet. Denna gång var det en mycket vacker frispark som chilenaren smekte in i det bortre hörnet.

Barcelona: Valdes - Montoya, Pique, Bartra, Alba - Xavi, Song, Iniesta - Sanchez, Fábregas, Pedro

Elche: Toño - Sapunaru, Botia, Lomban, Albacar - Perez, Sanchez - Ñiguez, Fidel, Gil - Boakye

Publicerad 2014-01-05 kl 17:46