TV: Hazard med första målet och Modric med drömmål - Real vann seriefinalen mot Granada

La Liga

Ettan mot tvåan på Santiago Bernabéu.
Då gick Real Madrid segrande ur striden i mötet med Granada - efter att Eden Hazard gjort sitt första tävlingsmål för klubben och Luka Modric drog till med en riktig smällkaramell.
- Tre poäng framför vår publik, i vårt hem, vi är nöjda, säger Dani Carvajal till Real Madrids tv-kanal efter matchen.

Två minuter. Så lång tid behövde Real Madrid på sig att spräcka nollan hemma på Santiago Bernabéu. Gareth Bale drev upp längs med högerkanten, serverade Karim Benzema inne i straffområdet med en fin yttersida och Benzema placerade enkelt in 1-0.

2-0 var nära att komma efter halva första halvlek. Real pressade högt och vann bollen på offensiv planhalva - då gick det fort. Efter ett klapp-klapp spel blev Dani Carval helt fri med gästernas Rui Silva i bortamålet, Silva stod emot och parerade ut bollen till hörna.

Precis innan paus utökade hemmalaget ledningen till 2-0. Återigen pressade Real högt och fri med gästernas målvakt kom Eden Hazard som elegant chippade in tvåan - det var belgarens första tävlingsmål i den vita tröjan.

Andra halvlek var 16 minuter gammal när Luka Modric laddade bössan - och som han laddade. Kroaten fick på en riktig smällkaramell utanför straffområdet och bollen seglade rätt upp i nättaket. Mycket vackert.

3-0 och matchen avgjord? Icke då.

Nykomlingen fick kontakt med 20 minuter kvar att spela. Reals målvakt Alphonse Areola stod och såsade med bollen och orsakade en straff för gästerna. Fram klev Darwin Machis och skickade in reduceringen.

Åtta minuter senare skulle det smälla igen. På en frispark var Domingos Duarte sist på bollen och mittbacken reducerade på nytt för gästerna.

Real var skakade - men höll undan. På stopptid kunde dessutom James Rodriguez stänga matchen när han tryckte dit 4-2.

Real Madrid: Areola - Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Odriozola - Kroos, Casemiro, Valverde - Bale, Benzema, Hazard

Granada: Rui Silva - Víctor Díaz, Domingos, Germán, Neva, Herrera, Azeez, Montoro, Puertas. Machís. Soldado