TV: Ho ho ho - fotbollstomten Santa Cruz sänkte Real

Spanien

Snart kommer Santa Claus men två dagar före dopparedagen levererade Santa Cruz sina julklappar. Två mål mot Real och kris för José Mourinho.

José Mourinho bänkade Realikonen Iker Casillas.

Pressade José Mourinho förbluffade hela fotbollsvärlden när han bänkade ohotade förstemålvakten Iker Casillas till förmån för Antonio Adan.

Det dröjde sedan till den andra halvleken innan Adan fick kapitulera och släppa in sitt första mål. Isco, som blivit utsedd till 2012 års största talang, vred till och sköt in 1-0 invid den första stolpen. Reservmålvakten var inte i närheten av att nå bollen.

66 minuter in i matchen kom Reals kvittering. Karim Benzema var där men till slut blev det ett självmål från Malagas Sergio Sanchez.

Sedan vaknade Roque Santa Cruz till liv. På bara tre minuter dunkade paraguayanen in både 2-1 och 3-1. Och det som inhoppare i den andra halvleken.

Real fick in en reducering och hoppet väckte för marängerna. Benzema var återigen inblandad och fick den här gången stå som målskytt.

Men Real kom inte ikapp och Malaga kunde hålla undan. Den ekonomiskt drabbade klubben får nu fira jul på fjärdeplats med häng på trean Real. Tacka jultomten Santa Cruz för det.