Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

TV: INFÖR EL CLASICO: Mascherano: River-Boca är större för mig

Javier Mascherano berättar om sina tankar inför måndagens stora match mot Real Madrid.

Om tankarna inför El Clasico och mötet med Mourinho:
”Självklart känner man att det är mycket förväntan, vi känner det också och vi ser verkligen fram emot måndag. När det gäller (José) Mourinho kan jag inte säga så mycket eftersom jag inte känner honom. Självklart känner alla honom genom media men jag känner honom inte personligen. Jag har aldrig haft chansen att träffa honom eller jobba med honom. Jag anser att han är en vinnare, någon som har vunnit mycket i varje klubb han har varit i. När det gäller hans beteende har alla sitt sätt att bete sig och alla är acceptabla, så är det bara.”

Vilken som är väldens hetaste match?
”I mina ögon är River Plate-Boca Juniors hetare, för det är där jag är född och uppvuxen som fotbollsspelare. Men självklart tycker också att Liverpool-Manchester United är en väldigt viktig match. Kanske har det inte samma mediedimension som andra toppmatcher, men det är stor rivalitet. Det är bara fyra mil mellan städerna och det är de två största klubbarna i England och de två klubbarna som har vunnit flest titlar. Jag njöt verkligen varje gång jag spelade den matchen i England.”

Om Leo Messi:

”Leo förbereder sig likadant för alla matcher. Han är en spelare som är på topp och han håller sig själv kvar i toppen. Det gör att alla matcher blir viktiga. Han har visat att han är den bästa och det kanske inte är likadant med andra spelare. För en spelare som han är varje minut, varje mål, varje match viktig. Han vill alltid vara bäst.”

Om att spela med Leo Messi:
”Det är väldigt givande eftersom du vet att han kan göra skillnaden. När du vet att du har sådana spelare på ditt lag så vet du att ditt jobb inte är förgäves. I det här laget finns det självklart fler som kan göra skillnaden än Leo, som Xavi, (Andres) Iniesta, (David) Villa och Pedro. Det kan vara flera olika och det är väldigt givande.”

Publicerad 2010-11-26 kl 12:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons