TV: Isak assisterade till avgörande målet i La Reals seger

Då stod Alexander Isak för assist till matchens enda mål.

2:51

Avbryt
Försök igen

Real Sociedad tog emot Osasuna i La Liga på söndagskvällen. Då fanns Alexander Isak med från start. Men svensken fick inte riktigt det sällskap han är som mest van vid, utan tränare Alguacil Barrentxea har roterat till mötet. Till exempel inleder Mikel Oyarzabal, Portu och Martin Zubimendi på bänken.

Nollan förblev intakt länge i mötet och det stod 0-0 när lagen gick till pausvila. Men efter drygt åtta minuter spelade i andra halvlek fick Real Sociedad till slut utdelning. Det var då Isak som stod för assisten, när han nickade ner till Aritz Elustondo, som stod bra placerad framför mål och sköt upp bollen i nättaket.

Det blev matchens enda mål och Real Sociedad fick därmed med sig tre viktiga poäng från mötet.

Real Sociedad: Remiro - Gorosabel, Elustondo, Normand, Pacheco - Illarramendi, Merino - Djouahra, Silva, Martin - Isak

Osasuna: Herrera - Vidal, D. Garcia, Cruz, Sanchez - Torro - Avila, Moncayola, Brasanac, R. Garcia - Budimir