TV: Isak blev utbytt mållös - Real Sociedad knep viktig seger

Trots det bärgade Real Sociedad en viktig seger i La Liga.

3:19
Höjdpunkter: Oyarzabal låg bakom Real Sociedads vinst mot Granada
2:36
Oyarzabal ger Real Sociedad ledningen

Sveriges landslagsanfallare Alexander Isak spelade under söndagen från start i Real Sociedads hemmamöte med Granada i La Liga. Isak var i början av matchen inblandad i flera fina anfall, men lyckades till en början inte hitta nätet.

I stället klev lagkamraten Mikel Oyarzabal fram till 1-0. Efter en hands i straffområdet var Oyarzabal, i den 37:e minuten, kylig från straffpunkten till ledning.

Med 16 minuter kvar utökade "La Real" sin ledning. Oyarzabal tilläts måtta inlägg från vänsterkanten och hittade Rafinha i Granadas straffområde. Brassen var klinisk och stötte in bollen i mål till slutresultatet 2-0.

Isak blev i sin tur utbytt i den 83:e minuten. Anfallaren har nu lämnat planen mållös i fem raka ligamatcher. Senast han gjorde mål i La Liga var mot Villarreal i december i fjol.

Real Sociedad är placerat på sjätte plats i La Liga.

Real Sociedad: Remiro - Gorosabel, Elustondo, Le Normand, Munoz - Zubimendi, Merino - Januzaj, Silva, Oyarzabal - Isak.

Granada: Maximiano - Quini, Duarte, Torrente, Escudero - Collado, Gonalons, Milla, Uzuni - Arezo, Suarez.