La Liga

Alexander Isak är just nu glödhet i La Liga.
Svensken stod under söndagen för två mål mot Cadiz.

Se Isaks andra mål i spelaren ovan.

Real Sociedad tog under söndagen emot Cadiz i La Liga. Alexander Isak, som hade gjort mål i tre ligamatcher i följd, fortsatte då att leverera, men fick vänta på att få göra mål till i andra andra halvan av hemmamatchen.

För i första halvlek handlade det mesta om lagkamraten Mikel Oyarzabal, som först satte 1-0 från straffpunkten och sedan utökade till 2-0 efter en kontring. Isak var även nära att sätta ett mål i första halvlek, men den gången räddade Jeremías Ledesma svenskens avslut.

I stället fick Isak fira under inledningen av andra halvlek.

Isak mötte, i den 54:e minuten, ett inspel bakom Cadizs backlinje och var kylig till 3-0. Det var svenskens sjunde ligamål i år och fjärde mål på de fyra senaste ligamatcherna. Fem minuter senare höll han sig framme igen och nickade in en retur i mål till 4-0.

Real Sociedad höll sedan undan och vann med 4-1. "La Real" är nu på sjätte plats i La Liga. Isak är i sin tur noterad för åtta mål och två assist på 18 matcher i La Liga. Totalt sett är han noterad för åtta mål och två assist på 26 matcher i alla turneringar.

Real Sociedad: Remiro - Gorosabel, Zubeldia, Elustondo, Monreal - Merino, Illarramendi, Guevara - Januzaj, Isak, Oyarzabal.

Cadiz: Ledesma - Carcelen, Mauro, Cala, Izquierdo - Salvi, Jønsson, Falli, Perea - Negredo, Lozano.