TV: Isak inhoppare när Ødegaards mål gav seger för Real Sociedad

La Liga

Alexander Isak fick hoppa in i Real Sociedads möte med Mallorca.
Då var han på plan när Martin Ødegaards mål gav seger borta mot Mallorca.

I spelaren visas Real Sociedads 1-0-mål.

För andra matchen i rad inledde Alexander Isak på bänken för Real Sociedad. I andra halvlek mot Mallorca fick svensken också hoppa in för andra gången under årets säsong.

Och med Isak på plan lyckades också Sociedad ta ledningen med 1-0 då Martin Ødegaard placerade in bollen i nät med knappa tio minuter kvar.

Ledningen stod sig också matchen ut och Isak fick därmed vara med och vinna med Real Sociedad som tog sin första seger för säsongen.

Mallorca: Reina - Sastre, Valjent, Raillo, Lumor - Rodriguez, Febas - Baba, Sevilla, Junior - Budimir.

Real Sociedad: Moya - Zaldua, Zubeldia, Normand, Munoz - Illaramendi, Merino - Januzaj, Ödegaard, Oyarzabal - José.