TV: Isak matchvinnare för "La Real" - gjorde andra ligamålet för säsongen

La Liga

Real Sociedad befäster serieledningen.
Mycket tack vare Alexander Isak - som avgjorde mötet med Cádiz under söndagen.

Första halvlek mellan Cádiz och Real Sociedad slutade mållös men med 20 minuter in på den andra akten kom så eftermiddagens första mål. Och det var svensk stämpel på det.

Real Sociedad slog en hörna som blev lång och gick över till vänsterkanten, därefter måttades ett inlägg tillbaka till högerkanten innan bollen lyftes in i straffområdet igen. Vem som nådde högst på det inlägget? Alexander Isak - som därmed gjorde sitt andra ligamål för säsongen.

- Det är bara att sätta skallen till, säger C Mores kommentator Adam Pinthorp.

Dessförinnan hade "La Real" även haft två bortdömda mål. Fler mål blev det inte, utan Real Sociedad vann mötet med 1-0.

1-0-segern gör att Alexander Isaks lag befäster serieledningen i La Liga. "La Real" är nu tre poäng före tabelltvåan Atlético Madrid, som dock har två matcher mindre spelade.

Cádiz: Ledesma - Carcelen, Fali, Mauro, Espino - Ponce, Jonsson, Garrido, Alex - Malbasic, Izquierdo

Real Sociedad: Remiro - Zaldua, Elustondo, Zubeldia, Monreal - Guevara, Merino - Januzaj, Silva, Oyarzabal - Isak