TV: Isak med mål och assist - men snuvades på hjälterollen av Suarez

Alexander Isak stod för säsongens första ligamål och en assist mot Atletico Madrid.
Men han snuvades på hjälterollen efter två mål av Luis Suarez.
Matchen slutade 2-2.

Se Alexander Isaks 2-0-mål i spelaren ovan.

Regerande mästaren Atletico Madrid tog emot Real Sociedad.

Alexander Isak fanns med från start i anfallet med norska anfallskollegan Alexander Sørloth - och de blev succé direkt. För redan efter sju minuter på Wanda Metropolitano-stadion i Madrid spelade Isak fram Sørloth som placerade in 1-0 till gästerna bakom Jan Oblak i Atletico-målet.

Men sedan skulle svensken skriva in sig i målprotokollet, för första gången i La Liga denna säsong. På en frispark i den 48:e minuten skruvade han bollen lågt mot den bortre stolpen och Oblak kunde inte hålla skottet utanför målramen. 2-0 var till "La Real" var ett faktum och Isaks succé efter framspelningen i den första halvleken fortsatte.

- Länge leve Sverige, skrek Real Sociedad-tränaren Imanol Alguacil från sin bänk när Isak gjorde sitt mål enligt den spanska tidningen AS.

Med timmen spelad reducerade sedan Atletico Madrid. João Felix hittade pannan på Luis Suarez i Real Sociedads straffområde och den notoriske målskyttet gjorde det han gör bäst: mål. 2-1 var ett faktum - men Suarez var inte klar där.

I den 76:e minuten drog Mikel Merino på sig en straff och Atletico fick chansen att kvittera. Då klev Suarez fram till straffpunkten och satte 2-2-kvitteringen utan problem med sitt andra mål i matchen.

Och 2-2 blev sedan slutresultatet. Alexander Isak snuvades på hjälterollen efter Luis Suarez dubbel och lagen fick dela på poängen. Real Sociedad klättrar trots resultatet upp på förstaplats med 21 poäng efter tio matcher, delad andraplats med Sevilla, och Atletico Madrid klättrar upp till fjärdeplats med 18 poäng på nio matcher.

Atlético Madrid: Oblak - Trippier, Felipe, Hermoso, Lodi - Felix, De Paul, Koke, Lemar - Suarez, Griezmann

Real Sociedad: Remiro - Zaldua, Elustondo, Normand, Gorosabel - Guevara, Zubeldia, Merino, Silva - Sørloth, Isak