TV: Isak utbytt mållös - Silva fick rött kort på övertid

La Liga

Alexander Isak blev utbytt mållös mot Real Betis i La Liga.
Då hettade det till i slutet - och David Silva fick rött kort när matchen slutade 0-0.
- Jag är övertygad om att han inte sa något allvarligt, säger Real Sociedad-tränaren Imanol Alguacil enligt Mundo Deportivo.

1:43

Avbryt
Försök igen

Se när Silva blev utvisad i spelaren ovan.

Alexander Isak spelade under fredagskvällen från start för Real Sociedad mot Real Betis på hemmaplan i La Liga. Isak fick ett par fina lägen, men var inte kylig framför mål, och blev utbytt mållös med tio minuter kvar av ordinarie tid.

Real Sociedad jagade sedan ett segermål, men kom inte speciellt nära under matchens sista minuter. I stället avslutades matchen på irriterat vis, då flera spelare blev varnade, samtidigt som "La Real"-stjärnan David Silva, 36, fick rött kort.

Den tidigare City-stjärnan syntes diskutera med domaren och flera motståndare innan han blev utvisad och tvingades lämna planen. Det var 36-åringens första röda kort sedan 2010, då han blev utvisad mot Club Brügge i Europa League. Enligt den spanska tidningen Mundo Deportivo hävdar huvuddomaren, i matchprotokollet, att Silva sa: "Dra åt helvete".

- Jag vet inte vad som hände. David är inte en spelare som tillrättavisar domare, så det är lite överraskande att domaren kan ha blivit förolämpad, säger Real Sociedad-mittfältaren Mikel Merino enligt den spanska tidningen Marca.

Tränaren Imanol Alguacil:

- Jag är övertygad om att han inte sa något allvarligt. Det är tråkigt och synd. Det är en orättvis utvisning, säger tränaren enligt den spanska tidningen Mundo Deportivo.

Real Sociedad är på sjätte plats, medan Real Betis är på femte plats i La Liga. Härnäst ställs Alexander Isaks lag mot Barcelona på torsdag hemma i ligan.

Real Sociedad: Remiro - Gorosabel, Zubeldia, Le Normand, Rico - Rafinha, Zubimendi, Merino, Silva - Isak, Sørloth.

Real Betis: Bravo - Bellerin, Pezzella, Bartra, Moreno - Rodriguez, Fekir, Carvalho - Canales, Iglesias, Juanmi.