TV: Isak utbytt när Real Sociedad föll igen

Alexander Isak fick chansen från start mot Real Betis.
Men det blev ingen succé för svensken.
I stället byttes han ut efter 57 minuters spel i 3-0-förlusten.

Se Iglesias 4-0-målet i spelaren.

Alexander Isak har mestadels fått inleda på bänken i Real Sociedads matcher den här säsongen. Men i lördagens möte med Real Betis fick han, precis som i veckans cupmatch mot AD Cueta, chansen från start. Däremot blev det ingen framgång den här gången för svensken.

Real Betis var det bättre laget i den första halvleken och efter ungefär en halvtimmes spel fick man också utdelning då Borja Iglesias nådde högst på en hörna och knoppade in 1-0. Innan den första halvleken var färdigspelad hann också Real Betis utöka sin ledning. Hemmalaget vann bollen högt upp på Real Sociedads planhalva och därefter spelade Emerson till Joaquin. Den spanske veteranen höll sig kylig och rullade in 2-0 från nära håll.

Kort efter halvtid var Real Sociedad nära att reducera på ett långskott, men bollen gick i ribban.

Nej, det här var varken Alexander Isaks eller Real Sociedads match. I reduceringsjakten byttes svensken ut efter 57 minuters spel, men trots bytet lyckades inte ”La Real” hitta nätet. Matchen slutade 3-0 till Real Betis efter att Sergio Canales gjort det sista målet på stopptid.

Det här var Real Sociedads andra raka förlust i ligan och laget ligger på sjätteplats. Real Betis är nu elfteplacerat i La Liga.

Real Betis: Robles - Emerson, Bartra, Mandi, Edgar, Alex Moreno - Guadrado, Alena,  Canales - Joaquin, Borja Iglesias.

Real Sociedad: Remiro - Zaldua, Diego Llorente, Le Normand, Aihen - Ødegaard, Guevara, Merino, Oyarzabal - Portu, Isak.