TV: Januzaj överglänste Isak - sänkte Valencia med rökare

Alexander Isak har varit glödhet, men i dag hamnade han i skymundan.
I stället var det Adnan Januzaj som var i rampljuset mot Valencia - efter ett klassmål.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Alexander Isak har varit Real Sociedads hetaste spelare den senaste tiden och fick även chansen från start i mötet Valencia.

"La Real" imponerade inledningsvis och tog i första halvlek ledningen i matchen, då Mikel Merino nickade ett inlägg i mål till 1-0. Isak hade därefter ett fint läge, men fick se sitt tunga avslut räddat.

Innan den första halvleken var färdigspelad gjorde också Real Sociedad 2-0. På en hörna höll sig Nacho Monreal påpassligt framme och knoppade in bollen.

I matchens andra akt utökade ”La Real” sin ledning på nytt och det var läckert. Bara något minuter efter paus fick belgaren bollen en ganska bra bit utanför straffområdet. Men han gick ändå på avslut - och fick kalasträff. 3-0.

Därefter kunde ”La Real” hålla Valencia stången och vinna matchen.

I och med resultatet är nu Real Sociedad för tillfället fyra i La Liga medan Valencia återfinns på åttonde plats.

Real Sociedad: Remiro - Zaldua, Elustundo, Normand, Monreal - Ødegaard, Zubeldia, Merino - Januzaj, Isak, Oyarzabal.

Valencia: Demenech - Wass, Diakhaby, Mangala, Costa - Torresm Parejo, Kondogbia, Soler - Gameiro, Tjerysjev.