TV: Jättechans att rycka - då tappade Barcelona poäng

Spanien

Real Madrid spelade oavgjort mot Racing Santander. Då kunde Barcelona göra ett ryck - men det blev bara 2-2 mot Valencia.

Valencia fick en drömstart hemma mot Barcelona. Efter bara tolv minuter slog Mathieu in bollen från vänster och Abidal styrde in den i eget mål.

Bara två minuter senare dribblade sig Messi loss utanför motståndarnas straffområde innan han släppte bollen snyggt till Pedro som blev fri. 1-1.

Efter 23 minuter tog Valencia ledningen igen. Återigen var det Mathieu som stod för inlägget. Barca-försvaret hängde inte alls med och Pablo Hernandez satte säkert 2-1 till hemmalaget.

I den 77:e minuten kvitterade Fabregas. Efter en fin framspelning från Messi tryckte han in sitt fjärde mål för säsongen.