TV: Barcelona nära tung förlust - Araujo kvitterade sent

Barcelona var nära en tung förlust mot Granada.
I slutminuterna kvitterade Ronald Araujo till 1-1.

1:25
Araujo kvitterar för Barcelona sent
1:27
Duarte chockar Barcelona - ger Granada ledningen

Barcelona tog under måndagen emot Granada hemma i La Liga och var inför matchen stor favorit att vinna, men åkte i stället på en mardrömsstart.

Redan i den andra minuten dök mittbacken Domingos Duarte upp i straffområdet och nickade in ett inlägg i mål till 1-0 i efterspelet efter en hörna. Barcelona försökte sedan framåt för att få in ett kvitteringsmål, men gick till pausvila i underläge.

Det dröjde så långt som till matchens sista minut innan Barcelona fick utdelning. Då dök backen Ronald Araujo upp i straffområdet och nickade in ett inlägg till 1-1.

Barcelona har nu åtta poäng efter fyra matcher och är på sjunde plats i La Liga. Granada har tre poäng efter fem matcher och är på 17:e-plats i ligan.

Barcelona: Ter Stegen - Dest, Garcia, Araujo, Balde - Roberto, Busquets, de Jong - Demir, Depay, Coutinho.

Granada: Maximiano - Quini, Duarte, Abram, Escudero - Monchu, Milla, Eteki - Puertas, Molina, Machis.