TV: Ødegaards Real Madrid kryssade mot Isaks "La Real" - svensken brände jätteläge

La Liga

0-0 i paus.
Och 0-0 vid full tid.
Real Sociedad lyckades knipa en poäng hemma mot Real Madrid.

Real Madrid ville ha straff i slutet på den första halvleken när Sergio Ramos avlossade bössan inne i straffområdet. Domare Juan Martinez Munuera valde att granska situationen med hjälp av VAR – men någon straff blev det inte, till bortalagets stora frustration.

Därefter fick Alexander Isak ett jätteläge att ge Real Sociedad ledningen i slutskedet av den första halvleken – men Thibaut Courtois i Real-kassen stod för en kanonräddning.

0-0 i paus.

Real Madrid hade två farliga chanser i den andra halvleken, genom Karim Benzema och Dani Carvajal, men lyckades inte spräcka nollan. Sociedads bästa chans i den andra akten tilldelades Ander Barrenetxea – som inte lyckades få in bollen i mål.

0-0 blev det, i en match där Isak byttes ut till förmån för nyförvärvet David Silva med 30 minuter kvar att spela.

Real Sociedad: Remiro - Artiz, Portu, Merino, Oyarzabal, Aihen, Guevara, Gorosabel, Isak, Barrenetxea, Le Normand

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Kroos, Benzema, Modric, Ødegaard, Vinicius, Mendy, Rodrygo

Publicerad 2020-09-20 kl 22:50