TV: Real Madrids fiasko - föll mot nykomling efter mardrömsstart

Laget föll med 1-0 mot nykomlingen Mallorca.
- Vi borde vunnit, säger Real-målvakten Thibaut Courtois.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Efter en svajig inledning såg Real Madrid ut att ha kommit på rätt spår och ledde inför landslagsuppehållet ligan på 18 poäng. Men nu gick laget på en mina - mot nykomlingen Mallorca.

Real Madrid fick en mardrömsstart på matchen då Mallorca tog ledningen redan i den sjunde minuten. Hemmalaget kontrade på huvudstadsklubben och anfallaren Lago Junior fick bollen på kanten. Därifrån bröt han in i planen och knorrade in 1-0 i den bortre gaveln.

Real Madrid hade därefter chanser att kvittera i den första halvleken, bland annat prickade Karim Benzema ribban. Men när lagen gick till paus var Mallorca alltjämt i ledning med 1-0.

Även i den andra halvleken hade bortalaget chanser att kvittera, men med kvarten kvar fick Alvaro Odriozola rött kort och Real fick därmed avsluta matchen med mindre på planen.

Trots det var Sergio Ramos nära att nicka in en hörna med dryga tio minuter kvar, men Real Madrid förblev nollat och förlorade sin första ligamatch för säsongen.

- Vi hade våra chanser, men saknade den sista skärpan. De hade heller inga chanser efter målet. Det är synd eftersom vi borde vunnit här, säger målvakten Thibaut Courtois efter matchen.

Real Madrid är nu ligatvåa och har en poäng upp till serieledaren Barcelona efter nio spelade omgångar. I och med segern är nu Mallorca 14:e-placerat.

Se 1-0-målet i spelaren ovan.

Mallorca: Reina - Sastre, Valjent, Arenas, Gamez - Perez, Baba, Sevilla, Rodriguez -Budimir, Lago Junior.

Real Madrid: Courtois - Odriozola, Ramos, Militao, Marcelo - Casemiro, Rodriguez, Isco -Vinicius, Benzema, Jovic.