TV: Kämpigt för Barca mot Granada – Messi surade ur på Villa

Spanien

En frustrerad Leo Messi fick inte hål på Granada när Barcelona till slut fick med sig en 2-0 seger – som satt riktigt långt inne.

Det var en märkbart irriterad Leo Messi som på lördagskvällen mötte Granada på Nou Camp. Toño i gästernas mål storspelade och inte förrän i 87:e minuten gjorde Xavi som inlett på bänken 1-0. Även 2-0 kom på tilläggstid när Granada gjorde självmål efter att Messi sökt en medspelare inne i i straffområdet

Messi tjafsade mycket med motståndarna och i slutet på första halvlek var han rejält förbannad på lagkamraten david Villa som fick sig mer än ett sanningens ord. Messi gestikulerade ilsket och skrek åt Villa som såg ut att försöka förklara sig.

Matchen slutade hursomhelst lyckligt för Barcelona och man fortsätter sin perfekta inledning på ligaspelet där man toppar tabellen med maximala 15 poäng efter fem matcher

Publicerad 2012-09-22 kl 23:55