TV: Kaosscener i slutminuterna: "Helt otroligt"

La Liga

Levante fick straff i slutminuterna mot Atlético Madrid.
Då utbröt kaosscener i Atletis straffområde.
- Det här är helt otroligt. Domaren måste ju styra upp det här, säger C More-kommentatorn Daniel Kristiansson i sändningen.

Se situationen i spelaren ovan.

5:26
Kaosscener i slutminuterna: "Otroligt"
3:48
Höjdpunkter: Levante lyckades få med sig en poäng mot Atletico Madrid

Regerande La Liga-mästaren Atlético Madrid gick in till torsdagens bortamatch mot bottenlaget Levante som klar favorit. När brassevärvningen Matheus Cunha satte dit 2-1 för Atleti med sitt första mål för klubben i den 76:e minuten gick huvudstadsklubben också mot en planenlig seger - trots att huvudtränaren Diego Simeone visats upp på läktaren efter protester.

Då, med fem minuter kvar av ordinarie tid, tilldelades Levante straffspark när ett skott styrde upp på Renan Lodis arm i Atléticos straffområde. Efter VAR-granskningen som gav Levante straffen utbröt ett smärre kaos när fem Atleti-spelare först omringade huvuddomaren och sju-åtta spelare från vardera lag därefter bråkade med varandra i straffområdet.

- Det kan vara dags att flytta på er och ta den här straffen nu. Det här är helt otroligt. Gå därifrån och ta hand om straffen. Domaren måste ju styra upp det här, säger C More-kommentatorn Daniel Kristiansson i sändningen.

Det tog hela fyra minuter från att straffen dömts till att Enis Bardhi kunde slå in 2-2 med sitt andra straffmål för kvällen. Levante-spelaren Rober Pier blev sedan utvisad efter(!) slutsignalen i protest mot domarens beslut att blåsa av matchen mitt i en Levante-kontring. Pier fick då sitt andra gula kort.

2-2 blev också slutresultatet, vilket gav Levante en vital poäng i bottenstriden medan Atlético chockartat tappade poäng i jakten på topplagen.