TV: Kolla in när Ronaldo för Real upp i serieledning

Spanien

22:00 Malaga - Real Madrid 1-4
30' Higuain
45' Ronaldo
51' Ronaldo (straff)
55' Stadsgaard
65' Higuain

Efter blandad kompott i de inledande matcherna har nu Barcelona och Real Madrid fått upp ångan i spanska La Liga. Real Madrid är ny serieledare efter en stabil bortaseger mot Malaga där Cristiano Ronaldo hade stor lekstuga.

Portugisen inledde sin show med att slå en perfekt passning till Gonzalo Higuain som klippte in ledningsmålet på direktvolley. Precis före pausvilan lirkade Ronaldo in 2-0-målet och redan då såg Malaga ut som ett slaget lag.

Real Madrid dominerade stort i andra halvlek och Cristiano Ronaldo gjorde sitt femte ligamål för säsongen då han satte en distinkt straffspark till 3-0. Higuain ökade sedan på till 4-1 sedan Malaga däremellan reducerat på hörna. Resultatet innebär att Real Madrid tar över serieledningen.

Publicerad 2010-10-17 kl 10:45