TV: Kolla in Rosenbergs mål - och Kennedys giftiga chanser

Spanien

RACING SANTANDER - DEPORTIVO 1-0
1-0 Rosenberg 61'

Först målskytt – sedan fxade Markus Rosenberg en straff som han själv brände. Svensken hade en minst sagt händelserik kväll mot Deportivo La Coruña.

Anfallaren avslutade på ett tillslag i straffområdet och, med högern efter en timmes spel. En volley till 1-0 för Racing Santander.

Och cirka 20 minuter senare höll sig den förre MFF- och HBK-strikern framme igen. Nästan fri drogs han ned och domaren hade inget annat val än att döma straff. 28-åringen stegade själv fram – men drog sitt stenhårda skott i ribban.

I situationen efteråt drog han på sig gult kort för en tuff satsning och byttes sedan ut med två minuter kvar av ordinarie tid. Kennedy Bakircioglu startade och spelade hela matchen. Kennedy missade bland annat ett friläge och hade även bra chans med ett volleyskott som gick över.

Publicerad 2010-11-29 kl 02:09