TV: Kroos första ligamål när Real Madrid körde över Rayo Vallecano

Spanien

Toni Kroos gjorde sitt första ligamål när Real Madrid körde över Rayo Vallecano med 5-1.
Cristiano Ronaldo avslutade målskyttet.

Gareth Bale har varit skadad och det tog bara 10 minuter så hade han presenterat sig i sin comeback. Cristian Ronaldo satte upp anfallet, spelade till Toni Kroos som hittade en framstörtande Gareth Bale.

Slutet av den första halvleken var intensiv. I den 40:e minuten utökade Sergio Ramos Real Madrids ledning innan Alberto Bueno reducerade innan halvtidsvilan.

I den 56:e minuten gjorde Toni Kroos sitt första ligamål för Real Madrid. Det betydde 3-1.

Och 4-1 kom strax därefter av fransmannen Karim Benzema.

I slutet av matchen gjorde Cristiano Ronaldo 5-1 efter en riktig målvaktstavla.

Real Madrid: Navas; Nacho, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Kroos, Modric, James; Cristiano Ronaldo, Benzema, Bale

Rayo Vallecano: Cristian; Tito, Ze, Abdoulaye, Insua; Fatau, Trashorras, Lica; Kakuta, Bueno, Baptistao

Publicerad 2014-11-08 kl 21:43