TV: La Liga-mötet pausas tillfälligt - efter mobilfynd: "Möjligt misstag"

La Liga

Andra halvlek fick pausas tillfälligt.
Anledningen? Domaren upptäckte en mobil på plan i mötet mellan Athletic och Huesca.
- Möjligen ett misstag, säger kommentatorn.

Se situationen i spelaren ovan.

Athletic Bilbao tog i går, fredag, emot Huesca i La Liga. Länge såg mötet ut att sluta mållöst men med fyra minuter kvar av ordinarie tid gjorde hemmalaget 1-0 – och på stopptid fastställde baskerna sedan slutresultatet till 2-0.

Segern tog upp Bilbao till niondeplats i La Liga, Huesca är fortsatt jumbo.

Matchens märkligaste händelse? En minut in på den andra halvleken pausades spelet tillfälligt. Skälet till det? Domaren upptäckte en mobiltelefon på planen.

- Där är domaren… och lämnar tillbaka en telefon. Jag undrar om domaren hade med sig den till planen, möjligen är det ett misstag, säger kommentatorn.