TV: Malaga kopplar grepp om CL-platsen - bortaslog Sevilla

Spanien

Malaga kopplade ett litet grepp om fjärdeplatsen i la liga genom att övertygande bortaslå Sevilla med 2-0.

Malaga har varit en av höstens stora positiva överraskningar i Champions League, och tack vare att man slog Sevilla sent på lördagskvällen så försäkrar man sig om att man behåller den fjärdeplats som leder till Champions League-spel även nästa säsong.

Malaga övertygade defensivt och efter att ha ridit ut Sevillas tidiga anstormning stängde man till och noterade sin femte hållna nolla på bortaplan den här säsongen.

Målen kom i andra halvlek där Martin DeMichelis nickade in en hörna fyra minuter in i andra halvlek och Eliseu Pereira satte en straff som Joaquin fixat i en situation där Sevillaförsvararen Federico Fazio målchansutvisats.

Publicerad 2012-12-16 kl 10:26