TV: Malagas jätteskräll på Camp Nou - Alves tabbe fällde Barca

Spanien

Malaga hade inte tagit poäng på Camp Nou på 16 år. Då stod man för en dunderskräll och besegrade Barcelona med 1-0. Dani Alves tabbe i inledningen fällde hemmalaget.

Barcelona hade chansen att tillfälligt ta över serieledningen från Real Madrid när Malaga kom på besök på Camp Nou. Gästerna hade inte tagit poäng på 16 år på arenan, men under lördagen skulle man stå för en halgjuten insats.

Det blev en tung start för hemmalaget. Dani Alves skulle passa hem bollen till målvakten Bravo men serverade istället Juanmi med bollen. Anfallaren rundade målvakten och gav gästerna ledningen i den sjunde minuten.

Målet chockade Camp Nou, och i den första halvleken gick det formstarka Barcelona inte att känna igen.

I den andra halvleken växlade man upp något men kunde inte förändra matchen. Malaga imponerade i defensiven och lyckades med jätteskrällen. Barca kan nu tappa mark i toppen när Real Madrid möter Elche i morgon.

Publicerad 2015-02-21 kl 17:58