TV: Målkalas när Atlético bet sig kvar i toppen

Spanien

Diego Costa har måltorka - då inledde gamle skyttekungen David VIlla målskytttet när Atlético bortaslog Rayo Vallecano i söndagens madridderby.

Atletico Madrid gick upp i topp i den spanska fotbollsligan efter att ha slagit Rayo Vallecano med 4-2 på bortaplan på söndagen. Men ledningen kan bli kortvarig eftersom Barcelona möter Malaga i den sena matchen.

David Villa gjorde sitt elfte mål för säsongen när han gav Atletico ledningen. Kort därefter räddade Thibaut Courtois en straff för bortalaget som sedan kunde dra iväg till 3-1 i paus efter två mål av Arda Turan. 4-1 kom på ett självmål i den andra halvleken. Rayo Vallecanos mål gjordes av Jonathan Vieira och Joaquin Larrivey.

Atletico Madrids storskytt Diego Costa fortsätter att ha det tungt under 2014, Costa har inte gjort mål på sju matcher.

Publicerad 2014-01-26 kl 21:42