TV: Messi avgjorde med frisparksmagi i Madrid

Spanien

Atletico Madrid hade sju raka utan förlust med nye managern Diego Simeone. Den sviten bröt Leo Messi

Dani Alves satte 1-0 borta mot Atletico Madrid efter samarbete med Cesc Fabergas och Lionel Messi.
Innan matchen var hade Atletico Madrid med nye tränaren Diego Simeone sju raka utan förlust, varav sex utan insläppt mål.

Atletico vill inte bryta sviten ännu. I den andra halvleken satte Radamel Falcao 1-1. Hans 20:e mål på 30 tävlingsmatcher den här säsongen.

Men med åtta minuter kvar slog han till. Leo Messi hade ett frisparksläge, begärde inte avstånd och kunde därför överraska Atleticos försvar när han skruvade in 2-1 i bortre krysset samtidigt som Atletico försökte ställa upp en mur.

En spännande detalj är att om Real Madrid och Barcelona nu vinner sina återstående nio matcher innan el clasico kan Real Madrid säkra ligasegern i just den matchen.

Publicerad 2012-02-26 kl 23:29