TV: Messi avslutar kalenderåret på 91 mål

Spanien

Barcelona vann på nytt och Lionel Messi gjorde mål på nytt. I 3-1-segern mot Valladolid gjorde stjärnan sitt 91:a och sista mål för kalenderåret.

Barcelona fick klara sig utan tränaren Tito Vilanova i matchen mot Valladolid men på planen fanns fortfarande rekordmannen Lionel Messi som jagade nya mål.

Första halvleken såg dock ut att bli mållös men efter 43 minuter kom ledningsmålet. Men inget Messimål den gången. Utan Xavi slängde sig och fick en fot på Jordi Albas låga inlägg till 1-0.

I den 59:e minuten var det däremot dags för den lille argentinaren. Messi flög förbi Valladolid-försvaret och sköt in 2-0 via stolpen - mål nummer 91 för säsongen.

Valladolid kunde kvittera genom Javi Guerra i 89:e minuten men kort därefter fastställde Tello slutresultatet till 3-1.

Därmed är det färdigspelat för Barcelona det här året och Lionel Messi stannar på imponerande 91 mål för 2012.