TV: Messi bakom allt - när Barça tog tung seger

La Liga

Barcelona gästade Sevilla på lördagseftermiddagen.
Då klev Lionel Messi fram och låg bakom det mesta i anfallsväg för Barça - när laget vann med 2-0.

Se målet i spelaren ovan.

Efter Atléticos Madrids kräftgång under den senaste tiden har Barcelona fått vittring på ligatiteln. När laget ställdes mot ligafyran Sevilla bänkades Antoine Griezmann.

Barcelona fick en bra start på matchen när Lionel Messi hittade fram till Ousmane Dembélé med en perfekt djupledspassning i den 28:e minuten. Dembélé gjorde inga misstag när han tryckte in 1-0-målet bakom Sevilla-målvakten Bounou.

I slutet av första halvlek blev Messi sedan varnad när han satte in en eftersläng mot Fernando och måttade en stämpling.

Sevilla hade en boll i nät med tio minuter kvar, men målet dömdes bort efter att Youssef En-Nesyri fått bollen på handen innan han slog in den i mål.

Istället skulle Messi, efter lite tur med studsarna, peta in 2-0 för Barcelona med fem minuter kvar, vilket också blev slutresultatet.

Sevilla: Bounou - Navas, Kounde, Carlos, Escudero - Jordan, Fernando, Rakitic - El-Haddadi, De Jong, Gomez.

Barcelona: Ter Stegen - Mingueza, Pique, Lenglet - Dest, De Jong, Busquets, Pedri, Alba - Messi, Dembele.