TV: Messi grattade morsan när Barca lekte med svensklaget Racing

Barcelona-Racing Santander 3-0
1-0 2' Pedro
2-0 33' Messi (straff)
3-0 58' Iniesta

Barcelona började som väntat matchen mot Racing med att leka sig fram till 1-0. Redan i den andra minuten nickade Pedro in första målet efter att Messi och Villa haft lekstuga på vänsterkanten.

Villa revs sedan ner i slutet av första halvlek och Messi satte den efterföljande straffen. Argentinaren passade sedan på att skicka en gratulation till sin mor på bemärkelsedagen: "Grattis på födelsedagen amma" hade argentinaren skrivit på sitt linne under marchtröjan som han visade för videokameran.

I den andra halveken gjorde sedan Iniesta 3-0 efter en fantastisk klackpass av Pedro.

Markus Rosenberg var nära att sätta ett mål för sitt Racing, men Barcelonas Victor Valdes gjorde en jätteräddning. Målvakten lyckades även med en kanonparad på en svår nick efter ett fint inlägg av Kennedy Bakircioglu.

Barcelona vann med 3-0 och leder nu La Liga med sju poäng då Real Madrid spelar på söndagen.