TV: Messi räddade Barca - kvitterade på övertid

1-0 Herrera (20)
1-1 Fabregas (24)
2-1 Självmål 79'
2-2 Messi 90'

Efter tjugo minuter tog Athletic Bilbao, lite överraskande, ledningen hemma mot Barcelona. Ander Herrera fick bollen strax utanför straffområdet och knorrade snyggt in 1-0 vid Victor Valdes bortre stolpe.

Cesc Fabregas svarade dock fyra minuter senare med ett läckert nickmål på Eric Abidals inlägg.

Tio minuter från slutet tog Bilbao ledningen. Abidal och Pique stod för väldigt märkliga insatser när bollen lekte flipperspel. Allt avslutades med att Pique styrde in bollen i eget mål.

På övertid kvitterade Barcelona efter ett stort misstag mellan en hemmaförsvarare och målvakt. Messi snappade upp bollen och rullade enkelt in 2-2.

Athletic Bilbao: Iraizoz - Iraola, Martinez, Aurtenetxe, Amorebieta - Herrera, Iturraspe - Susaeta, Oscar, Muniain - Llorente.

Barcelona: Valdes - Alves, Mascherano, Piqué, Abidal - Xavi, Busquets, Fabregas - Iniesta, Messi, Adriano.

Publicerad 2011-11-06 kl 22:02