TV: Messis frustration avslöjad av tv-kamerorna: "Det är otroligt"

Ett gult kort hade gjort att Messi missat El Clasico.
Och i paus mot Valladollid ondgjorde sig argentinaren över domarens insats.
- Han vill ge mig ett gult kort. Otroligt, sa Messi enligt Marca.

Se situationen med Messi, i spelaren.

Barcelona besegrade Valladolid med uddamålet 1-0 under måndagskvällen. Ousmane Dembélé satte matchens enda mål under slutminuterna.

Vad som dessutom var viktigt för Barcelona var att Leo Messi inte ådrog sig något gult kort. Ett sådant hade nämligen inneburit att argentinaren missat kommande veckas möte med Real Madrid.

En ljudupptagning från halvtidsvilan, då Messi var på väg av planen, indikerar dock att han själv fått känslan av att domare Santiago Jaime Latre letat efter ett tillfälle att plocka upp det gula kortet.

- Domaren vill ge mig ett gult kort. Det är otroligt, hördes Messi till Carles Naval i ledarstaben, i samband med att han gick av plan.

Men Messi klarade sig – och i stället var det Valladolid som fick avsluta med en man mindre på banan, efter ett rött kort i den andra halvleken. Tio minuter efter det röda kom också segermålet från Barcelona.